Forum CEM

GRUP DE DISCUTII


privind poluarea electromagnetica
Desi, la nivel national, exista norme legale specifice privind expunerea publicului la campul electromagnetic generat de diferite surse, ca implementare a REC 1999/519/EC, intentionam declansarea unei campanii de sensibilizare, in primul rand printre specialisti, in legatura cu poluarea electromagnetica si implicit, asupra efectelor nocive posibile ale campurilor electromagnetice de JF si IF asupra sanatatii umane.
Pe plan international, mai multe tari au elaborat norme de limitare a poluarii electromagnetice, urmand indemnul Comisiei Europene de a adopta valori mai restrictive fata de cele sugerate de aceasta.

Numeroasele cercetari consacrate efectelor campurilor electromagnetice asupra sanatatii si rezultatele obtinute raman inca nereproductibile si contradictorii. Astfel, in prezent, nu se poate concluziona privind existenta sau absenta unor riscuri pentru sanatate (efect nociv detectabil).

Realizatorii acestui site va invita sa participati in cadrul grupului nostru de discutii pentru a contribui la dezvoltarea si difuzarea cunostintelor stiintifice in acest domeniu, evident cu rezerva ca o dezvoltare stiintifica nu poate oferi un raspuns definitiv in favoarea existentei sau absentei unui risc asupra sanatatii umane.
Inscriere la "bio_emc_ro"
Powered by groups.yahoo.com
SNEAKERNWS NICEKICKS KIXIFY POLYVRE YOUTUBE DICKSSPORTINGGOODS HYPEBEAST SNEAKERHEAD KICKSONFIRE


Intoarcere in pagina principala